Želite doseči širši krog svojih potencialnih kupcev in naročnikov?

 

Konkurenca postaja iz dneva v dan zahtevnejša, boj za stranke in naročnike se je razširil že preko meja okusnega. Vse bolj ključno za poslovanje podjetja zato postaja utrditev blagovne znamke, s pomočjo katerega gradimo in krepimo zaupanje tudi s potencialnimi strankami.

Najenostavnejši način za utrditev vaše blagovne znamke je oglaševanje s pomočjo bannerjev, ki jih lahko objavljamo na množično obiskanih portalih in drugih spletnih straneh. Pripravimo celoten oblikovni del in zastavimo oglaševalsko kampanjo, tako da dodatnega dela na vaši strani ni.

 

Prednosti utrjevanja vaše blagovne znamke preko Googla so:

1. Cenovna učinkovitost in nadzor nad stroški: spremljanje statistike oglaševalske akcije ves čas trajanja akcije (št. prikazov, št. klikov, razmerje med kliki in prikazi, poraba sredstev …).

2. Sami določite porabo sredstev: višino sredstev, namenjenih oglaševanju v določenem obdobju ter dnevni limit porabe.

3. Oglas plačate le, kadar uporabnik nanj klikne: prikazi so brezplačni.

 

Za dosego optimalnega poslovanja vam ponujamo vodenje celovitega oglaševanja na Googlovih orodjih. Z oblikovanjem oglasnih pasic, izbiro ključnih spletnih strani in portalov bomo poskrbeli, da bodo vaše Google oglaševalske akcije učinkovito promovirale vašo organizacijo ter pripomogle h krepitvi vaše blagovne znamke na spletu.

 

Če se vam na zgornjo temo zastavljajo vprašanja, nas kontaktirajte na 01 565 32 61 ali nam vprašanja zastavite preko spletnega obrazca.

Deli z drugimi

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Pinterest
  • Add to favorites
  • Email