Izdelava večjezične spletne strani v 2022

Kot vsako podjetje ve, je uspeh odvisen od sposobnosti podjetja, da doseže ciljno občinstvo in spodbudi sodelovanje in konverzijo uporabnikov. V ta namen je izdelava dobro zasnovanega spletnega mesta še tako pomembna, saj podjetju da verodostojnost in predstavlja prve korake do vaše komunikacije s širško publiko strank..

Že dolgo časa vemo da se svet in trg ne konča za Karavankami temveč še šele začne. Globalizacija poslovanja je dandanes že vsakdan in da se vaše podjetje vključi v globalni svet imate na voljo kot glavno orodje internet in vašo spletno stran. Težava pa nastane v razumevanju, saj na svetu obstaja preko 7 tisoč jezikov in kako jih doseči čim več. Za to obstajajo večjezične spletne strani!

Zakaj imeti spletno stran v večih jezikih?

Večjezična oziroma imeti prevedeno spletna stran v različne jezike je ena izmed najcenejših rešitev za začetek širitve na tuje trge in s tem povečanje prodaje in povpraševanj za storitev. Namreč tuje obiskovalce z prevedeno vsebino ne le lažje privabite, temveč tudi hitreje prepričate k nakupu in zaupanju k vam kot podjetju.

Kako izdelam večjezično stran oz. prevod strani?

Če že imate stran preverite pri vašemu izdelovalcu strani ali je funkcija že možna, v primeru da ne bo potrebno malo programerska dela na kar lahko pričnete z prevodom. V koliko se ravno odločate za novo stran ali prenovo priporočamo, da uporabite (in bo ta zgrajena na WordPress sistemu) priporočamo da izbere razvijalca, ki uporablja vtičnike oziroma orodja kot je WPML, TransplatePress, Polylang,  in druge.
V Sloveniji je najbolj pogost WMLP, saj odlično deluje s številnimi temami in page builderji ter graditelji spletnih trgovin kot je WoocommerceAgencija noviSplet je vodilni slovenski izdelovalec spletnih strani po meri za B2B in B2C podjetja, je pred kratkim postal uradni partner WPML izdelovalec in razvijalec, kar poudarja, da so strani in trgovine oblikovane po najvišjih standarih.

 

Deli z drugimi

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Pinterest
  • Add to favorites
  • Email