Izdelava spletnih strani – cena

Pri izbiri izdelovalca postavitve spletne strani ima razmerje med ceno in kvaliteto izdelave zelo veliko težo. Cenejša kot je stran, bolj verjetno je, da vam na dolgi rok ne bo dobro služila. Vredno je investirati višji znesek, saj boste dobili kvalitetno stran in boste z njo lahko na spletu iztržili več.

izdelava-spletnih-strani

Veliko je izvajalcev na spletu, ki nam za male zneske ponujajo oblake. Izdelava spletnih strani v tem obsegu je po navadi le slaba investicija ker nimamo dosti denarja, da bi si izdelali dobro in kvalitetno spletno stran. Cena naj vas ne premami saj boste tako na dolgi rok nesrečni in v stresu namesto, da ste sproščeni in le opazujete kako vam spletna stran prinaša dobiček.

 Cena izdelave spletnih strani se giblje med  800 pa do 10,000€, odvisno od tega kakšno spletno stran boste naročili. Spletne vizitke malih podjetij, ki potrebujejo spletno stran samo zato, da so vidni na spletu bodo odšteli manj kot tisti, ki želijo imeti spletno trgovino z več sto izdelki. Nekdo, ki bi rad imel kvalitetno narejeno spletno stran si bo vzel več časa in pregledal kaj ponujajo različni izvajalci. Pri tem je potrebno paziti, da nas ne premamijo posamezniki, ki nam ponujajo fantastične spletne strani za praktično drobiž. Če se postavimo na realna tla in izberemo nekoga, ki nam bo ponudil več za razmeroma dobro ceno smo naredili pravo odločitev. Izdelava spletnih strani je delo za strokovnjake, ki nam bodo naredil spletno stran po naših željah.

Izdelava spletnih strani pri pravem ponudniku se vam lahko zelo dobro obrestuje in si z njo lahko že v nekaj mesecih povrnete vložek, zato raje vložite več, da boste z njo zares zadovoljni.

Deli z drugimi

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Pinterest
  • Add to favorites
  • Email